Service Udenbordsmotor

Lad mig passe godt på din udenbordsmotor, skal den repareres?, skal den serviceres?, eller skal den skiftes?, så kan jeg gøre det, præcis som du ønsker.
Jeg har bred erfaring med alle typer motorer, både totaktetere, og firetaktere, indsprøjtningsmotorer, og/eller karburatormotorer.

Jeg har repareret,og serviceret en bred vifte af påhængsmotorer i alle tænkelige størrelser, og mærker, og ved derfor meget om serviceintervaller, driftproblemer, og ting der er særligt vigtige for netop din påhængsmotor.

Kender du det?

Når du har ventet på det rigtige vejr, solskin, og smuldte vande, når du så drejer nøglen, og der sker absolut ingenting, så står man der, og har lige mistet en dejlig dag på havet, øv.

Kontakt mig, jeg løser problemer.

Ny Motor?

Kan det ikke betale sig at reparere din gamle motor, så kan jeg bestille en ny motor til dig, som jeg kan montere lige der hvor du har brug det skal være.

Jeg har kran i servicebilen, så vægt og størrelse er ikke noget problem.

Der er så mange nedbrud der kan undgås

Når jeg reparere, eller servicerer din motor, gennemgår jeg altid installationen fra a til z, for at se om der er noget der kan optimeres, er der en vandudskiller? er der revnedannelse i brændstofslanger?, er der oliespild?