EL-Konvertering

Har du overvejet det? Har du prøvet at sejle med det? Det er fantastisk. Med en Vetus E-line, så er det stilheden der bliver dominerende, du kan høre bovbølgerne fra dit forskib, du kan høre naturen, og dem du holder af.

Er din gamle motor slidt, er du træt af røg, larm, og diesellugt, udgifter til service, vinterkonservering, bekymringer om oliespild, vandspild, eller en motor der bliver for varm?

Med en Vetus E-line er det nemt at være bådejer, din todo liste bliver væsentlig kortere med denne fantastiske løsning.

Fordele…

Fordelene er mange, du vil opleve den lækre afstressende stilhed, du vil glemme alle dine bekymringer om vedligeholdelse af din motor

Det kører bare……

Løsninger…

Der findes mange måder at løse din nye installation på, systemet kræver minimum 4 batterier til at drive din nye elmotor, da den skal bruge 48 volt., den plads det kræver er nem at finde da du ikke mere har brug for din brændstoftank, og udstødningssystem.

Batterierne kan placeres næsten hvor som helst, det kan være i tofter, i salon, i cockpit, ja mulighederne er nærmest uendelige

Andre ting.. Måske lidt om pris…

Prisen for enhver installation er naturligvis individuel, men som hovedregel ligger prisen forholdsvis tæt op af en ny installation for en dieselmotor, du kan bare drage rigtig mange flere fordele ved at få installeret en Vetus E-line, du kan helt fjerne dine udgifter til brændstof, hvis du evt. har plads til få monteret solceller, det kan jeg også montere for dig, så kan din installation selv lade op når du ligger til kaj, eller sejler.

Anlægget bliver leveret med en stærk og overbevisende batterilader, som lader dit anlæg op hurtigt, og nemt, så snart du har adgang til landstrøm.