Service Indenbordsmotor

Jeg servicerer, og reparerer alle typer indenbordsmotorer, har du overvejelser om en ny motor, så kan jeg skifte motor for dig, uanset om båden ligger i vandet,eller står på land.

Når du ringer til mig, og du har brug for at jeg kommer og servicerer, eller reparere, eller monterer noget for dig, så finder vi en tid sammen i kalenderen lige med det samme, og har du ikke mulighed for selv at mødes ved båden, så skal jeg bare bruge en nøgle, og en destination, så klarer jeg resten.

Hvilket Mærke?

Jeg reparere, og servicere lige præcis alle mærker ,hvis du blot ved hvilken motor du har i din båd, så sørger jeg for at have de rette dele med i bilen til netop din motor.

Hvad er der mon galt med min motor?

Det spørgsmål har måske strejfet dig, og jeg kender godt det spørgsmål, men heldigvis har jeg mange års erfaring indenfor fejlsøgning også, tøv ikke med at kontakte mig.

Det skal virke når du skal ud og sejle…

Jeg går meget op i at afleverer den kvalitet du forventer, jeg efterlader først din båd, når jeg har sikret mig at den opgave du har givet mig er løst ordentligt, jeg sørger selvfølgelig også for at der pænt og rent efter mig, selvfølgelig…